RealTechnic Academy:
Investeer in jouw toekomst

Empower je toekomst:
RealTechnic Academy, niveau 4 vakmanschap

Bij RealTechnic Academy geloven we in het empoweren van de jonge generatie door middel van praktische ervaring en deskundige begeleiding. Ons unieke leerprogramma biedt jonge vakmensen de kans om hun vaardigheden te ontwikkelen tot niveau 4, met een combinatie van praktijkervaring en maandelijkse theoretische lessen.

Kennis delen, impact vergroten

Ons doel is niet alleen om individuen verder te brengen, maar ook om maatschappelijk betrokken te zijn en onze klanten beter van dienst te kunnen zijn. Met jarenlange ervaring in de industrie hebben we een schat aan kennis die we graag overdragen aan de volgende generatie.

Ontdek jouw groeipad bij RealTechnic

Ben jij op zoek naar een uitdagende carrière bij RealTechnic, waar je de kans krijgt om te groeien en je potentieel te vervullen? Stuur dan je cv en een motivatiebrief naar ons, en we zullen snel reageren om jouw toekomst samen vorm te geven.

Wil je ook doorgroeien naar niveau 4?
Solliciteer dan!

Bij de RealTechnic Academy doe je praktijkervaring op en volg je elke maand theoretische lessen, waardoor je kunt doorgroeien naar niveau 4. Met onze expertise delen we waardevolle kennis om jou en onze klanten verder te helpen. Ben je klaar voor een ambitieuze carrière bij RealTechnic? Stuur je cv met motivatie naar info@realtechnic.nl of bel naar +31 (0) 6 14 72 92 00 voor meer informatie.